МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ГРАДОНАЧАЛНИК МИТНЃКО ЈАНЧЕВ : СИТЕ ПАТНИ ПРАВЦИ И УЛИЦИ СЕ ПРООДНИ.ДО КРАЈОТ НА ДЕНОТ КЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ЧИСТАТ И УЛИЦИТЕ ОД ВТОРА И ТРЕТА КАТЕГОРИЈА .