МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска се одржа средба на градоначалникот на Општината Митко Јанчев и претставници на Зружението „Шепи„ кое се грижи за хуман однос кон кучињата и другите домашни миленици.

За прв пат на решавањето на прашањето му се дава соодветен третман и хуман пристап, а ја ова проблематика говореа членови на „Шепи„, активисти, доктори по ветерина, Јанчев.

Битно е што на ова прашање Општина Кавадарци ке му даде позитивен третман.

152351398_174418394241189_7583578457954487401_n 152701634_131608788847121_1856728325481032840_n (1) 151639490_728853858002656_4273618826620573023_n