МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На Прес конференцијата на ОО на СДСМ Кавадарци говореше Павле Богев претеседател на ЛК на СДСМ Кавадарци.Тој зборуваше за инвестирањето на ова партија во спортот.

154592160_211038027425356_4796271508188975679_n