МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

фото : ртк.мк

„На 09.03.2021 во периодот од 08.00 до 13.00 часот на подрачјето на СВР Велес била спроведена акциска контрола на прекршоците кои ги прават пешаците во сообраќајот. Притоа, регистрирани се 18 прекршоци, од кои 10 во Велес, четири во Кавадарци и четири во Неготино, кои ќе бидат соодветно санционирани„се наведува во денешниот билтенот на МВР.

index