МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДЕНЕСКА ВО ОВА УЧИЛИШТЕ СЕ СЛУЧИЈА НИЗА АКТИВНОСТИ ПОВРЗАНИ СО ЕКОЛОГИЈАТА, ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И ДЕНОТ НА ВОДИТЕ

ООУ „Тошо Велков Пепето“ како дел од „Еразмус Плус“ програмата го реализира проектот „Да бидеме здив на иднината“. За таа цел денеска во училиштето се случија низа активности поврзани со екологијата, заштитата на животната средина и светскиот ден на водите. За активностите и проектот говореа директорот Сашко Пановски, координаторот на проектот Зорица Милкова, наставникот Орхидеја Димовска како и учениците вклучени во проектот.

М.В.

163440661_719750848688551_9162718565663233560_n (1) 164401009_746331096256362_2776662623607217797_n (1) 163877693_155137363137802_6887021567395062168_n 163889588_294680272270758_9077699230530933382_n (1) 163990794_380921063130980_8095858814106329710_n (1) 164057242_889155404983807_6830304997826733834_n (1)