Кристијан Ивановски и Елена Радулова вински крал и кралица

Тие ќе ја предводат гроздоберската карневалска поставка, откако синоќа во преполната тераса на хотелот Уни Палас 2 заслужено го добија признанието за вински крал и кралица.

На Ивановски и Радулова во поставката ќе им се приклучат и останатите девојки кои беа дел од синоќашниот избор.

Покрај насловите за вински крал и кралица, на Ивановски и Радулова кои во наредните 365 денови ќе бидат синоним за кавадаречката убавина им беа врачени и пригодни подароци од генералниот спонзор на изборот, компанијата Тим Компјутери, винаријата „Тиквеш“, Инел Интернационал, фитнес центарот „Екстрим Џим“ и ресторан „Белисимо“, објавува порталот Каvadar4e.com