МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска се навршија точно 30 години од трагичната смрт на Сашко Гешовски- војник во ЈНА од Кавадарци.Toj загина на денешен ден 1991 година во Сплит.На местото каде е погребан, на Градските гробишта во Кавадарци ,денеска се чествуваше.