МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Интензивно се работи на изградба на новата детска градинка во Кавадарци лоцирана е на улица „Ресавска“.Во неа ќе бидат згрижени околу 130 деца., Координаторот на проектот Александра Деневска вели дека се очекува изградбата на овој двокатен објект да заврши до 1 септември 2021 година .