ИЗВЕСТУВАЊЕ

“Се известуваат станарите кои гравитираат на ул.Илинденска а се корисници на паркинг услугите на Зонско паркирање, дека утре, 09.07.2021 година, поради реконструкција на улицата “Илинденска” ќе се врши гребење по цела широчина на улицата. Ги замолуваме граѓаните да ги отстранат нивните возила од улица Илинденска и истите на ги пренасочат и паркираат на соседните најблиски зони за паркирање. “

-Се наведува соопштението од ЈП Паркинг.На Ова улица од утре започнуваат обемни градежни работи за нејзина реконструкција,.