МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот Митко Јанчев дениовиве направи увид во тековните градежни рабооти на изградбата на Капелата наменета за потребите на граѓаните со муслиманска вероисподед.Со него беше претседателот на Џамискииот одбор Амет Фазлиов.