МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Многу деца на едно место во Кавадарци.Сите ја сакаат Биби и Боби, и нејзините пријатели.

-Прекрасна глетка...

СЕ за проектот СВЕТОТ НА БИБИ ни кажа Јована-дел од СВЕТОТ НА БИБИ.Таа беше одлична домаќинка во Кавадарци .

Актерот Диме Коцевски беше водител и врска меѓу БИБИ и децата од Кавадарци,

https://www.facebook.com/rtkavadarci/videos/990817261731131