СПОРTСКИОТ КОМПЛЕКС НА ГФК ТИКВЕШ ПОСЛЕДНИВЕ ДВЕ ГОДИНИ КОМПЛЕТНО ГО МЕНУВА ИЗГЛЕДОТ И ФУНКЦИЈАТА.

Да потсетиме дека е извршена темелна реконструкција на теренот на самиот стадион , решено наводнувањето на подлогата.Обновени се трибините а во тек е реконструкција на соблекувалните на ГФК ТИКВЕШ. Поставени се нови столчиња на трибините.Целосно ова локална власт на чело со Митко Јанчев, и Агенцијата за млади и спорт при Владата - со средства и разбирање започнаа со разрешување на повеќедецениските проблеми .Овој дел на градот допрва ке добива нови содржини.

2344 345STOL-- 567678899 Untitled