МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вечерва , од 19 часот, во Галеријата при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ “Trio Dolce", насловен како “Музичка надеж“.Концертот ќе се одвива според протоколите за настани во време на COVID - 19.