МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

400 мото посади од кои 50-тина од странство поминаа низ Кавадарци

Вљубениците во адреналинот, мирисот на бензинот и звуците на моторите и годинава по 30 пат во Кавадарци можеа да ги поздрават учесниците на традиционалното мото-рели Независност Македонија 2021. Околу 400 мото посади продефилираа низ нашиот град а моторџиите се освежија и одморија пред да го продолжат патот кон Охрид. Очекувано добре дојде и мирен пат им посака и градоначалникот Митко Јанчев.

М.В.

241345040_539395660479202_6121313793857305730_n 241356633_1053627138778965_3658648509902764498_n