МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во саботата на 11/ септември во Кавадарци се одржа регионален натпревар во ГОЛ БАЛ за слепите лица .Натпреварот беше регионален а се сретнаа Здруженија од Кавадарци, Струмица, Битола и Неготино.Победници се Кавадарци и Битола кои ке учествуваат на државното првенство.

4444