МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Претставници на кавадаречкото здружение на лозаро овоштари денес имаа средба со министерот за земјоделие на која се потврдени новите цени за винското грозје: За Смедеревката 10 а за Вранецот 12 денари.