Поради пандемијата втора година по ред, велоспипедистите, главно од Здружението ,,ТИКВЕШКИ ТОЧАКЏИИ,,, возат само низ Македојија.

Така беше и годинава.

На Градскиот Плоштад ги пречекаА Градсоначалникот Митко Јанчев и кандидати за советници од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ, како и блиски роднини на велиспидистите

Како помина трката, изјава побаравме од Драги Јованов- велосипедист.

6666