МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По 5 години реновирање и градење Храмот „Св.Димитрија“ во недела 10.10.2021 ке ги отвори вратите за правослвните верници и официјално ќе се богослужби.