МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На прес конференција денеска кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ , Митко Јанчев меѓу другото изјави дека, ако биде избран за градоиначалник,се откажува од средствата за плата и службен автомобил од Општина Кавадарци.