Локалната самоуправа Кавадарци продолжува со реализацијха на предвидените работи на комунален план во Општинава. Се реконструира мостот кај месноста Танко Патче - во населбата Глишиќ. Изведувач на работите е фирмата ,,Портланд,, ОПЦ Струмица. Инвестицијата изнесува 300.000 денари .

246178995_3145787092311997_1913079932448883490_n 246573247_3145787098978663_2101061858779550911_n 246772847_3145787095645330_115171594928531264_n