Студиото за танц СТАРС на 20 ноември беше дел од Интернационалниот Танцов Натпревар СТЕЈЏ 2021 кој се одржа во Национална Опера и Балет.

Беше посртиогнат следниот успех:

Open Formation Mini - 1-во место

Latin Show Formation Children - 1-во место

Latin Show Small Group Junior - 2 место.

viber_image_2021-11-22_16-03-14-169 (1) viber_image_2021-11-22_16-03-14-305