МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Започна подготовката за асфалтирање на ул. ,,Јованче Велков,, . Ова улица ке се работи согласно договорот за асфалтирање на повеќето улици, кој изнесува вкупно 3.643.974 денари плус ДДВ. Улицата е широка 5.5. метри, а долга 180 метри.Изведувач на работите е Компанијата ,,Градба Промет,,. 262065846_3177298982494141_3562865654820837386_n 262319394_3177298975827475_4184213034760450864_n