МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претставници на боречките организации на Кавадарци и Неготино , Локалната самоуправа на чело со градоначаникот Митко Јанчев,членови на семејствиото на убиениот Киро Крстев,советници во Советор на Општина Кавадарци,претставници на Музеј галеријата Кавадарци положија денеска цвеќе на новиот спомен парк таму каде и загинаа во борба со фашистичките окупатори , народните херои Киро Крстев и Димче Мирчев пред 78 години.

277217906_1128857867960278_5265869658556898675_n 277380630_531646975058726_7589491653034958474_n 277406296_668479237552194_7149385920604126588_n 277416136_500648471520632_3720087682799541692_n 277829196_3617145958409547_3229791406658663986_n 277843935_470380388161942_5276246255694243129_n