МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ СИНОЌА ИМАШЕ НА СРЕДБА СО ЛОЗАРИТЕ ОД ТИКВЕШИЈАТА, ВО КАВАДАРЦИ.СЕ РАЗГОВАРАШЕ ЗА НОВАТА РЕКОЛТА, И НАВРЕМЕНО НАДМИНУВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ЛОЗАРИТЕ. НА СРЕДБАТА БЕА ПРИСУТНИ, ПРАТЕНИЦИ, ГРАДОНАЧАЛНИЦИ НА ОПШТИНИ ОД ТИКВЕШИЈАТА, РАКОВОДИТЕЛИ НА ДРЖАВНИ ОРГАНИ И ИНСТИУТУЦУИИ, ПРЕТСДАТЕЛИ НА ЗДРУЖНИЈА НА ЛОЗАРИ И ЛОЗАРИ.

278571969_391801726262856_8922259920939344426_n