МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

16 невработени лица се ангажирани за извршување на општо корисна работа. Денеска општина Кавадарци им ги доделени решенијата. Градоначалникот Микто Јанчев нагласи дека оваа пракса поттикнува вработување на невработени и очекува ангажираните лица професионално да ги извршуваат доверените задачи.