МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

KOМУНАЛНАТА ИЗГРАДБА ВО КАВАДАРЦИ ПРОДОЛЖУВА СО НЕСМАЛЕНО ТЕМПО.

ВО ИЗЈАВА ЗА МЕДИУМИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КАВАДАРЦИ МИТКО ЈАНЧЕВ ВО ДЕТАЛИ ОБЈАСНУВА КАДЕ ЌЕ СЕ ПОТОШАТ СРЕДСТВАТА ЗА ОВА НАМЕНА .