МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во новото дело на кавадаречката поетеса има песни, кратки лирски нарации и еден запис.

Во Галеријата при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, се оддржа промоција на книгата песни, кратки лирски нарации и еден запис, насловена како “Излети“ од познатата кавадаречка поетеса Цветанка Колева.

,“Излети“ од Цветанка Колева е издание на Издавачка куќа “Сивејан - Тихомир Методи Јанчовски 2022“ од Скопје. 306048294_453378560144533_8410284323445324435_n 306163221_453378610144528_897259140334556110_n 306191217_453378520144537_2079407532727981662_n 306222934_453378653477857_2807897617548653777_n

М.В.