МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во изминатиот период во Наставно научната шума „Михајлово“ учениците од IV-1 реализраа теренска и практична настава. Најпрво учениците вршеа извоз на дрвни сортименти (огревно дрво), а покасно и дознака на стебла за идна сеча во црн-боров насад, кој е предвиден за проред, согласно Посебниот план за огледување и заштита на шумите за посебна намена. Убавото сончево време, есенските спектар на бои на шумата и чистиот воздух на планината Кожув ги воодушеви учениците и ги исполни со позитивна енергија и дух. 312213239_950780532977421_7891405639100633919_n 312244030_950780002977474_6537581068858422964_n 312265695_950780629644078_147395542124984794_n 312280356_950780416310766_8696302876518148130_n