МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Водосветот или Водици, е обичај и одбележување на Богојавлението на Исус Христос од страна на МПЦ кој предизвикува видно внимание и интерес од граѓаните .Така беше и годинава во Кавадарци Моклиште и Росоман .