МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„Денес ме побара една мајка на која маката не и дала друг избор,се познаваме онака од фб а е член на оваа група. Ме замоли за совет како да стапи во контакт со Др.Венко,дали би и одговорил дали ќе се јави? Барај го и реков...ќе ти се јави,уствари пиши му денес е во Скопје на митинг можеби е во гужва.Пиши му на вибер ќе ти врати знам.. Ме побара после неколку часа онолку колку и биле потребни да собере храброст да му се јави.... Беше толку возбудена,гласот и трепереше...ми се јави рече...на второто звонење ми крена телефон.Зборуваше со мене како да се познаваме,многу едноставен,човечки разговор како помеѓу двајца пријатели... Ми закажа средба Македонче...фала ти. Не се сомневам,ти кажав и секогаш секому кажувам дека едноставно тој е таков..човек е... И на оваков ден во таа гужва денес на бина...тој Др.Венко крена телефон на непознат број и даде надеж на една мајка! Понекогаш е доволно да ислушаш некого,да бидеш достапен без разлика каде си ... Еден е Венко Филипче ...

Ти благодарам во име на мајката докторе .„

438087524_826898372792548_2411431501668221623_n