Театарот Крик ке ја изведе комедијата “Првин ќе ме земеш после ќе ме...".

Утре понеделник, 6 март со почеток во 19 часот, во Салата на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци ќе гостува театарот Крик со театарската претстава - комедија “Првин ќе ме земеш после ќе ме...".

Оваа урнебесна комедија е во режија на Ѓорѓи Ризески, костимографијата на Елена Лука, улогите ги толкуваат познатите актери Роберт Ристов, Мирјана Ристов и Дарко Вељиќ.

Влезниците по цена од 100 денари, се во продажба на благајната на Домот на културата два часа пред претставата (од 17 до 10 час)