МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци и „Меридијан Атлетик Еко“ го организираат ТРЕТИОТ Кавадаречки полумаратон.Полумаратонот ке се одржи на 22.март 2020 под мотото "Го сакам Кавадарци".Трки:-Полумаратон (21.097 метри-Трка 10.000 метри-Трка 5.000 метри