IGM TRADE

Во убава, топла атмосфера, со многу народ,Центарот за култура во Неготино, му приреди одлично преставување на делата на кавадаречкиот л...

Наодот е презентиран во изложбениот салон на Музеј на град Неготино, на 05 ноември годинава во 13.00 часот.

Изложба на фотографии од ек...

На првата конститутивна седница на новиот Совет на Општина Кавадараци беа верифицирани мандатите на новите советници кои наредниот ч...

Нов претседател на Советот на Општина Неготино е Роза Јаневска од ВМРО-ДПМНЕ.

...

Уверенија за градоначалнички и советнички мандат денеска добија и новоизбраниот градоначалник на Неготино д-р Горан Стојанов и петна...

На ПРЕСОТ НА МААК-Неготино ЉУБЕ ТЕМЕЛКОВ ВРГА- Носител на советничка листа во Неготино , рече дека ако ја добие довербата на граѓаните к...

Крајниот рок за доставување предлози за наградата 8 ноември е петок 22 октомври

Општина Неготино го објави огласот за поднесување п...

НА ПРЕСОТ НА СДСМ ВО НЕГОТИНО БЕШЕ УПАТЕНА БЛАДАРНОСТ ДО НЕГОТИНЧАНИ ЗА ОДЗИВОТ НА МИТИНГОТ НА СДСМ;

-Диме Витанов- член на кандидат...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)