МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Летниот период е иделен за археолошки ископувања и за посети на локалитети.

Археолошките ископувања во општина Неготино продолжув...

На иницијатива на градоначалникот на општина Неготино Тони Делков, а во соработка со одговорните во ЈП„Македонија“ пат, интензив...

Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков во својот кабинет го прими и се задржа во краток разговор со младиот и надежен неготин...

Малиот групен дом за деца со попреченост,кој треба да се отвори во неготинското село Тимјаник и предизвика бурни реакции во јавноста п...

На 12 и 13 јуни во општина Неготино ќе се прска против комарци

Согласно годишната Програма за спроведување на општи мерки за заштита...

Во Неготино денеска беа одбележани 75 години од значајни настани од Народноослободителната војна во 1943 година и формирањето на партиза...

На изложбата беа претставени околу 100-тина етнолошки предмети кои се дел од збирката на етнолошки предмети во сопственост на Музеј на гр...

Потпишан договор за грант за „Комуналец„-Неготино

Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков и директорката на ЈП „К...

Во континуираната работа на ОУ Музеј на град Неготино е и одбележувањето на овој празник.

„Музеј на град Неготино својот празни...

Во „Парк“ се изведуваат низа активности со цел да стане повторно омилена дестинација за посетителите

Хотел Парк-Неготино &ndash...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)