МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Согласно годишната програма за комунални работи и сообраќај на општина Неготино започнаа градежни работи за реконструкција на тротоа...

Министерот без ресор Ахмедовски во работна посета на Неготино

Министерот без ресор Аксел Ахмедовски денеска беше во работна посет...

Селото има стотина „живи“ куќи и околу 400 жители.

...

Хуманитарен очен скрининг

И ова хуманитарна активност на Лајонс клубот Тиквеш беше од превентивен карактер. Се работи за откривањ...

Во организација на Дирекцијата за заштита и спасување,а со логистика на Министерството за одбрана ,МВР и Министерството за здравство,д...

Пријавата се однесува за насилствито извршено од три малолетни лица врз 14 годишна ученичка во ОУ„Гоце Делчев„ во Неготино

&bdqu...

Стабилна финансиска состојба на општината е оснoвата за нејзино нормално функционирање.

Се сретнавме со огромни долгови и со едно ...

На 10 март во Неготино во 12 часот во салата на Центарот за култура ке се одржи манифестација посветена на литературата.

Литературат...

Се зголемува бројот на пожари во Неготино и Демир Капија

Покрај бројот на пожарите исто така се зголемува и материјалната штета шт...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)