IGM TRADE

Согласно утврдената динамика за работа, веќе неколку денови по ред се одвиваат градежни работи за изградба на патот од Горни Дисан до Ве...

Вчера беа одбележани 70 години постоење на Локалната библиотека “Страшо Пинџур” во Неготино. На свечен начин беа прогласени нај ч...

Стручната екипа ја водат археолози од Скопје и Неготино

Започна проектот за конзервација на Саат кулата во Неготино Проектот за к...

Во организација на општина Неготино, Министерството за животна средина и просторно планирање, Европската делегација во РМ и ЕУ Инфоце...

РЕКОНСТРУКЦИЈАТА ПРЕДВИДУВА И АСФАЛТИРАЊЕ НА ОВА ДЕЛНИЦА

Во рамките на реализацијата на годишната програма за работа на општина Н...

ОПШТИНАТА ВОВЕДУВА НОВA МЕРКА ЗА СТИМУЛИРАЊЕ НА НЕЖЕНЕТИТЕ НАД 40 ГОДИНА

Вкупно на 170 млади родители кои во изминатиот период во сво...

Министерот за привлекување странски инвестиции во Владата на Република Македонија Џери Наумоф престојуваше во работна посета на Општи...

Фолклористите од КУД "Ацо Ѓорчев" од Неготино се вратија од петдневната турнеја во Бугарија ,за ова информираше денеска директорката на ...

Денеска во сите училишта во општина Неготино започна новата учебна година Токму на почетокот од негово лично име и од име на локалната с...

152 деца од Неготино и Демир Капија беа на бесплатен одмор во детското одморалиште “Мајски цвет” во Струга

Одморот на децата е ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)