IGM TRADE

Кодексот го потпишаа кандидатите за градоначлник ; на СДСМ- Тони Делков и на ВМРО ДПМНЕ-Д-р Тони Стојанов.

...

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД ПОВАРДАРСКИ РЕГИОН, ДЕНЕСКА ВО НЕГОТИНО СЕ ДРУЖЕА, СПОРТУВАА И РАЗМЕНУВАА ИСКУСТВА.

Најдобра во екипен пласман со ...

Деновиве во работа беа предадени новите соблекувални на ГФК Тиквеш.Постојните мораше по сила на Законот на бидат реконструирани во ск...

КОМЕНТАР НА PОБЕРТО ПАРИЗОВ-ОД ЕКО ЖИВОТ КАВАДАРЦИ , ЗА НАЈАВЕНОТО ОТВАРАЊЕ НА ФАБРИКАТА ВО КОЈА КОМУНАЛЕН ОТПАД КЕ СЕ РЕЦИКЛИРА , А ПОТ...

Дрекслмајер продолжува со донирање медицински апарати за здравствените установи во регионот.

- Два нови современи ЕКГ апарати се с...

“На 21.07.2021 околу 12.00 часот во Полициската станица Неготино било пријавено дека товарно возило „ман“, со кумановски регистарски ...

ДОСЕГА ВАКЦИНИРАНИ ОКОЛУ 300О ЖИТЕЛИ ОД ОПШТИНА НЕГОТИНО

Oд 12 јули се започна со теренска вакцинација против КОВИД 19 за граѓаните од ...

80 годишнина од загинувањето на Диме Поп Атанасов, денес беше одбележана во селото Горни Дисан, општина Неготино.

Пред неговиот спо...

Инвеститор од Луксембург има намера да гради фабрика за преработка на отпад во селото Дуброво кај Неготоно. Би се инвестирале 336 милио...

Планинарите на “ВПСК 2016„ од Неготино деновиве го искачија врвот Мaли тoмoр со надморска височина од 2414 метри.

ВПСК Негoтинo 2016 а...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)