IGM TRADE

ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВЛЕГОА ВО ЗАВРШНА ФАЗА

На задоволство на граѓаните на општина неготино привршуваат градежните активности о...

СО ПРОЕКТОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ОПФАТЕНИ БЕА СОУ„СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ“, ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА И УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО ГРАД...

ОПШТИНА НЕГОТИНО И ПАРТНЕРСКАТА ОПШТИНА ПЕЛА ОД ГРЦИЈА РЕАЛИЗИРАА УШТЕ ЕДЕН ЗАЕДНИЧКИ ПРОЕКТ

Утре, среда 31 март на две локации во о...

=СЕ СРЕДУВА ПЛОШТАДОТ, ПОСТАВЕНИ ШТЕДЛИВИ СВЕТИЛКИ А И СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦА ВО КРИВОЛАК

Урбанизацијата и градежните активности во оп...

ДЕВОЈЧЕТО ОД МАРЕНА Е ЧЛЕН НА БОРЕЧКИОТ КЛУБ НЕГОТИНО И ДРЖАВЕН ПРВАК ЗА У-15 ВО КАТЕГОРИЈА ДО 66 КГ.

Убави спортски вести ни пристигн...

СЕ ПОСТАВУВА ПОДЗЕМНА ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Продолжува инфраструктурното уредување во општина Неготино. ...

СЕ САНИРААТ ТРОТОАРИТЕ НА УЛИЦАТА „ПЕКАРЕВ“

Убавото време придонесе да се интензивира санирањето на сообраќајната инфрастр...

Неготинскиот градоначалник Тони Делков е позитивен на Ковид-19. Оваа информација попладнево ја објави и тој на социјалните мрежи, а инф...

ПО 57 ГОДИНИ УЧИЛИШТЕТО ВО ДОЛНИ ДИСАН ГИ ЗАМЕНИ СТАРИТЕ ЌУМБИЊАТА СО ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ

Последна активност од донацијата н...

ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОД ЕУ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ„ НЕГОТИНО

Без разлика на временските услови во општина Неготино про...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)