IGM TRADE

Традиционалната манифестација „Свети Трифун 2021“, во Општина Неготино годинава ќе ја одбележи скромно со реализација на неколку ...

ИСТИТЕ ИМ БЕА ПОДЕЛЕНИ НА ДЕЦА ОД РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ ОД ДВЕТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА ВО НЕГОТИНО

Компанијата „Макпетрол“ АД Скопј...

ОЛЕСНУВАЊЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПОСЕБНИТЕ ПАРАЛЕЛКИ ООУ „СТРАШО ПИНЏУР“ НЕГОТИНО.СЕ ПОДГОТВУВА СЕНЗОРНА СОБА ЗА ПОДРШКА НА УЧЕНИЦИТЕ...

6 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ОДВОИ ОПШТИНА НЕГОТИНО ЗА ЦЕЛОСНА ВНАТРЕШНА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА САЛАТА

Деновиве беше извршен вовед во работа за ре...

ВОЗИЛОТО ВРЕДНО 5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ГО ОБЕЗБЕДИ ЦЕНТАРОТ ЗА РАЗВОЈ НА ВАРДАРСКИОТ ПЛАНСКИ РЕГИОН ПРЕКУ ПРОЕКТ НА БИРОТО ЗА РЕГИОНАЛЕН РАЗ...

И ГОДИНАВА КЕ СЕ ДЕГУСТИРААТ И НАГРАДУВААТ НАЈДОБРИТЕ ВИНА И РАКИИ ОД ИНДИВИДУАЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Општина Неготино и годинава сепа...

НЕКОИ СЛАВЕА А НЕКОИ РАБОТЕА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНУВАЊАГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НЕГОТИНО , ТОНИ ДЕЛКОВ ГИ ПОСЕТИ СЛУЖБИТЕ КОИ ВО Н...

СЕ МЕНУВА ВЛЕЗОТ НА КАВАДАРЦИ

Виното како симбол на нашиот град, е инспирација за нова фонтана која на идеја и инвестиција на Градо...

ДОСТОИНСТВЕНО ОДБЕЛЕЖАН 8-МИ НОЕМВРИ ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА НЕГОТИНО Вчера Општина Неготино го одбележа и прослави празникот 8-ми ...

Повод за се проговори со градоначалнкот на Општина Неготино Тони Делков , за тековмите акуелности на градот пред и по преземањето на ов...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)