IGM TRADE

Неготино, некогаш.

Фото: Марионка Чаушева

...

Изложбата се одржа на 27.02.2019 година во изложбениот салон на Музеј на град Неготино, во прекрасна атмосфера збогатена со гостите од Бито...

Доделени 8-ноемвриските награди признанија.Обраќање на градоначалникот Тони Делков

Со прием на делегации од земјава и странство в...

Наградите се освоени на Скопје опен 2018 за танци во конкуренција на 31- Здружение од земјата и странство

На Меѓународниот натпревар ...

Изложбата е поместена воо

Изложба на Емил Димоски, кој создава уникатни творби и макети чија што креативност е оригинална. Делата се н...

Во чест на постојниот-потсетување на Панаѓурот во соседно Неготино .Снимката е направена 1956 година.

М.Чаушева

...

Фотографијата на семејството Чаушеви е направена 1927 година.На неа се наоѓаат меѓу другите: децата на Ристо Чаушев:Боро,Лазо и Киро(бебе...

Неготино денеска беше еден од 2.500-те градови во Европа во кои се одржа акцијата „Ден без автомобили“ во рамките на одбележувањето ...

Во рамките на манифестацијата „Нов културен бран-2018г одина“ во сабота на 15-ти септември Неготино ќе биде домаќин на едукативен се...

Синоќа во преполната сала на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” во Неготино, беше одиграна претставата “Пасивно пушење” во из...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)