МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Фотографијата на семејството Чаушеви е направена 1927 година.На неа се наоѓаат меѓу другите: децата на Ристо Чаушев:Боро,Лазо и Киро(бебе...

Неготино денеска беше еден од 2.500-те градови во Европа во кои се одржа акцијата „Ден без автомобили“ во рамките на одбележувањето ...

Во рамките на манифестацијата „Нов културен бран-2018г одина“ во сабота на 15-ти септември Неготино ќе биде домаќин на едукативен се...

Синоќа во преполната сала на Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” во Неготино, беше одиграна претставата “Пасивно пушење” во из...

Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков заедно со своите соработници денеска на терен го следеше започнувањето на градежните...

Ekипи на Комуналец во Неготино работат на остстранување на дефектот

Од ЈП Комуналец-Неготино информираат дека поради настанат деф...

Оваа изложба започнува да се презентира пред пошироката јавност од 2011 година почнувајќи од Дубровник, Пула на Истра, Славонски Брод, Риј...

Во среда на 22.08.2018 година во 20.00 часот во ИЗЛОЖБЕНИОТ САЛОН НА ОУ МУЗЕЈ НА ГРАД НЕГОТИНО се организира изложба на стари фотографии поста...

Во сообраќајна незгода во Неготино во двор на здравствена ординација повредено е 11 годишно дете,со тешки телесни повреди по укажаната ...

Во рамките на спроведувањето на општите мерки за заштита на населението од заразни болести согласно годишната програма и оперативнио...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)