IGM TRADE

ДЕНЕСКА СЕ АСФАЛТИРАШЕ ПРИСТАПНАТА УЛИЦА ДО РЕНОВИРАНИОТ ОБЈЕКТ НА СТАРОТО УЧИЛИШТЕ

М.В.

СОВЕТНИЦИТЕ ГО УСВОИЈА ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ПРОЦЕНКА НА ШТЕТАТА ОД ЕЛЕМЕНТАРНА НЕПОГОДА ЗА 2021

Советниците од општина Росоман денеска ја ...

Јованче Настовски од ОО на СДСМ Росоман, денеска одржа прес конференција на која говореше за досегашните вложувања во ова општина ...

ЗАРАДИ ИЗМРЗНУВАЊЕТО РЕЧИСИ 80 ПРОЦЕНТИ ОД ПЛАНТАЖИТЕ ОСТАНАА БЕЗ РОД

Симболично со откинување на првата праска беше означен почет...

Директорот на ЈПКД од Росоман Гоце Величковски вели дека, со помош на Општина Росоман, се врши контринуирана набавка на опрема и возила...

МАНИФЕСТАЦИЈАТА ДУХОВДЕН ПРАСКОБЕР ГОДИНАВА СЕПАК КЕ СЕ ОДРЖИ И ТОА СИМБОЛИЧНО од 18-20 ЈУНИ

Денеска Советот на Општина Росоман ...

-„Основното јавно обвинителство Кавадарци поднесе Обвинителен акт против едно ...

Запленети околу 200 килограми марихуана, приведени две лица"На 20.03.2021 полициски службеници од Одделот за криминалистичка полиција-Секто...

Набавено е ново градежно возило скип (комбинирана машина) за потребите на општина Росоман и ЈПКД Росоман - Росоман. Машината е потребна ...

ВО завршна фаза на реализација е проектот ТЕРА ВИНО во Росоман.ДенивОве се одвива за партерно уредување на дворот на старото училиште ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)