МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градинката во Росоман, училиштето во Сирково, нова механизација и контејнери за ЈПКД Росоман

М.В.

...

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛИЦАТА ПАРТИЗАНСКА ВО РОСОМАН.

За првпат покрај водоводната и фекалната линија се поставува и крак за атмосфер...

Советниците едногласно го одобрија барањето за поставување линија за технолошка вода во село Дебреште.

Вчера советниците од општи...

Советниците го усвоија предлогот за меѓуопштинска соработка помеѓу општините Росоман и Кавадарци

Вчера советот на Општина Росома...

Пред советниците ке се најде предлогот за меѓуопштинска соработка помеѓу општините Росоман и Кавадарци

Утре, петок од 14 часот, Сов...

ПРОБЛЕМ ГРОБНИ МЕСТА РОСОМАН ГРАДОНАЧАЛНИК РОСОМАН.`

-ИЗЈАВА НА СТОЈАН НИКОЛОВ- ГРАДОНАЧАЛНИК НА РОСОМАН .

...

Советниците одобрија 60.000 денари за претстојното гостување на КУД Росоман во Белчова, Турција

Советот наа општина Росоман вчера ја ...

По повдеќедневни исклучително физички и технички а пред се умествени напори, решен е големиот проблем со дефектот поради кој Општина Р...

Советник во Општина Росоман Павле Димов говори за проблемите со патната инфраструктура на релација Росоман - Сирково и обратно.

...

Денесka во Росоман откупувачите, со градоначалникот Стојан Николов разговараа со директорот на ДИЗ Зоран Шапуриќ и со советникот во МЗ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)