МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Централната манифестација со откинување на првата праска ке се случи во сабота 11 јуни

Советот на Општина Росоман на последната одр...

„Денес потпишавме значаен договор со Министерство за животна средина и просторно планирање од програмата во областа на животна сре...

Граадоначалникoт Стојан Николов ги истакна проектите на кои се работеше, оние на кои се работи и ги најави идните проекти.

...

Советот на општина Росоман ја одржа 9-тата редовна седница. Комисијата за финансии и буџет поднесе извешта а советниците ги разгледаа г...

„На 29.04.2022 во 17.20 часот било пријавено дека во угостителски објект во Росоман М.Т. од Росоман физички го нападнал Б.Р. од Неготино. Се р...

„Денес врз основа на одлука на Влада бр.41-3162/1 на сметките на 729 овоштари исплативме 33.760.718 денари за надомест на штета од елементарнит...

“Започнавме со промена на уличното осветлување во сите населени места во општина Росоман. Старите светилки ќе бидат заменети со 230 но...

Вчера започнаa градежните активности за изградбата на улицата "Пере Тошев" во Росоман.

За периодот кој што следува од Локалната сам...

,,На 30.03.2022 во ОВР Кавадарци било пријавено дека на регионалниот пат Росоман-Кавадарци се случила сообраќајна несреќа помеѓу комбе со с...

Жителите на Сирково од денес ги активираа блокадите за градежната механизација на пристапниот пат кон селото – барањата се исти

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)