МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

STREET BALL ROS- na 17,18 i 19 август

По 7ми пат здружението РОС 247 од Росоман го организира еден од подобрите турнири во улична кошарка кај нас-Street Ball ROS. Оваа година турнирот ќе се одигра на 17,18 и 19 ти Август. Во делот на кошарката се очекува да учествуваат бројни екипи од повеќе градови од Македонија. Додека во музичкиот дел DJ Brko ке ја забавува публиката а за финалниот ден ангажиран е DJ GOCE SAF.

Се надеваме на уште една успешна година со многу изненадувања за публиката и играчите.