МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Здружението РОС 247 од Росоман ова година по 7-ми пат го организира турнирот во улична кошарка -Street Ball ROS. Турнирот се игра на 17,18 и 19 ти Август. Се очекува да учествуваат екипи од повеќе градови од Македонија.

Во музичкиот дел, DJ Brko ке ја забавува публиката а за финалниот ден ангажиран е DJ GOCE SAF.