МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Проектот е финансиран од Министерството за локална самоуправа – Биро за регионален развој , а проектот е аплициран од страна на Центарот за развој на Вардарски плански регион.

Со овој реализација на истиот ќе се надминат проблемите кои се ствараат од атмосферски води кои најмногу прават проблеми на улиците „Стерјо Несторовски“ , “Никола Карев“ и магистралниот пат Градско-Прилеп.