МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Донесена е Одлука за утврдување на почеток и завршување на работното време на вработените во општина Росоман. Работното време за вработените во општина Росоман сметано од 05.11.2018 (Понеделник) ќе започнува од 07.30 до 15.30 часот.