МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот на Општина Росоман Бранко Јанев присуствуваше на новогодишниот настан во ООУ “Пере Тошев“, каде заедно со Дедо Мраз поделија пакетчиња за најмладите а присуствуваше и на новогодишната приредба.Воедно градоначалникот на општина Росоман Бранко Јанев ја посети детската градинка Праскичка и заедно со Дедо Мраз му доделија новогодишни пакетчиња на дечињата.

48913038_2286042838081463_5163598047631900672_n.jpg48891142_2286043181414762_6214712493562920960_n.jpg49028149_2286042101414870_8907881524750188544_n.jpg

49028151_2286041814748232_9016680060039462912_n.jpg48416480_2286174571401623_8754744882423136256_n.jpg