IGM TRADE

ВО завршна фаза на реализација е проектот ТЕРА ВИНО во Росоман.ДенивОве се одвива за партерно уредување на дворот на старото училиште ...

Скромно , поради протоколите поврзани со ковид кризата, денеска во Општина Росоман беше одбелжеана 24 годишнината од постоењето на Општ...

Општина Росоман утре 17.12.2020 година ја одбележува 24- годишнината од постоењето. Поради актуелната ситуација со Ковид 19 и препораките во ...

Фудбалскит клуб Росоман 83 западна во тешка финасиска состојба.Поради тоа Управата реши да понудИ можност фудбалот во Росоман да го пом...

Кога се гради треба да се исполнат основните обврски:да се почитуваат прописи да се исполнат урбанистичките прописи.Согласно одлуката...

Општина Росоман согласно "Основен сообраќаен проект за ограничување на движење на тешки товарни возила со тежина поголема од 7,5 тони н...

Општина Росоман испрати телеграма со сочуство до нашите пријатели од Измир - Турција.

Општина Росоман испрати телеграма со сочуство до пријателите од градот Измир , по веста на земјотресот кој го погоди градот. Росоман и ...

Општина Росоман превзема мерки за заштита на населението од ширење на корона вирусот. Општина Росоман согласно мерките за заштита од к...

фото архива на ФК Росоман 83

ДОМАШНИТЕ ПОВТОРНО 80 И ПОВЕКЕ МИНУТИ ИГРАА СО ИГРАЧ ПОМАЛКУ

Тренерот на „Росоман“, Никола Глиг...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)